Posebna ponuda

 

 

Corona dezinfekcija – prostorije u koji su boravile osobe pod sumnjom ili oboljele od COVID – 19 virusa zahtjevaju poseban pristup, kako bi se prostorija mogla ponovno koristiti. Ukoliko trebate čišćenje takvog objekta, molimo Vas da naglasite da se radi o takvim prostorijama, jer zahtjevaju posebna sredstva za čišćenje, kao i posebna oprema.

Pranje staklenih površina – uslugu nudimo kao samostalnu uslugu čišćenja ili u paketu sa čišćenjem Vašeg objekta.Osim standardnog pranja prozora iznutra i izvana, nudimo vam i uslugu pranja većih staklenih površina, staklenih stjenki, staklenih ograda.Pranje se vrši posebnim sredstvima koja zadržavaju sjaj i čistoću znatno duže od uobičajenih komercijalnih sredstava za pranje stakla.Usluga pranja staklenih površina može biti redovita (dnevno, tjedno, mjesečno) ili jednokratna.

Pranje i peglanje posteljine, ručnika, odjeće, zavjesa – uslugu pranja i peglanja posteljine, ručnika, odjeće,  zavjesa – uslugu nudimo kao samostalnu uslugu pranja i peglanja ili samo peglanja uz mogućnost dostave. Naš cilj je pružiti vam kvalitetu i brzinu uz uslugu na Vaše zadovoljstvo.

Kompletna briga oko održavanja po sistemu ¨ključ u ruke¨ – je usluga koja će Vam omogućiti smanjenje stresa i brige oko vašeg objekta dok istovremeno vlasnicima objekta pruža povjerenje i sigurnost.

Cijelogodišnja briga oko Vaše nekretnine – slanje pošte vlasniku na adresu, očitavanje i dostava očitanja brojila, održavanje okućnice, provjetravanje, čišćenje i priprema za dolazak vlasnika/gostiju.

Postavljanje i čišćenje klima uređaja – korištenje klima uređaja zahtijeva periodičko čišćenje i servisiranje kako bi isti funkcionirao besprijekorno i bio energetski učinkovit. Ako trebate postavljanje klima uređaja ili čišćenje postojećeg klima uređaja nudimo brzo postavljanje, čišćenje ili popravak Vašeg klima uređaja. Nudimo Vam stručnu, profesionalnu i kompletnu uslugu.

Čišćenje i popravak računala – prašina i nečistoća u kućištu, najčešći su uzroci kvara prijenosnih i stolnih računala. Uz čišćenje unutrašnjosti računala od prašine, nudimo i kompletan servis računala.

Čišćenje i održavanje okućnice  – okućnica zahtjeva posebnu brigu, nudimo košenje trave, podrezivanje živice, pranje vanjskih površina i ispunjavamo sve Vaše zahtjeve.

Sitni kućanski popravci – nudimo i sitne kućne popravke (struja, voda, kućanski aparati).

Uređenje interijera – nudimo i uređenje interijera kao što su postavljanje pregradnih zidova, postavljanje podnih obloga i slično.

Generalno čišćenje nakon renovacija i građevinskih radova – nakon završetka adaptacije ili gradnje stambenog prostora, prostor zahtjeva profesionalno i temeljito čišćenje što zahtjeva iskustvo i dobru organizaciju, te posebna sredstva za čišćenje i uređaje.

Selidbe – nudimo uslugu selidbe koja uključuje kombi s vozačem, mogućnost organizacije i realizacije kompletne selidbe (iznošenje stvari, prijevoz i unošenje stvari u objekt).